header

مبنای فقهی حرمت حضور بانوان در ورزشگاه ها

خلاصه خبر :
اگر نهادها و جریاناتی که متصدی هستند بتوانند فضا را کنترل کنند دلیل اولی برای حرمت حضور بانوان در ورزشگاه ها وجود ندارد اما تجربه نشان داده است این مسایل را نمی شود از عناوین ثانوی فاصله داد.
مبنای فقهی حرمت حضور بانوان در ورزشگاه ها

حجت الاسلام و المسلمین ابوالقاسم علیدوست، عضو جامعه مدرسین حوز علمیه قم در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری بسیج در خصوص طرح موضوع ورود بانوان به ورزشگاه ها به طور مختلط گفت:در بحث ورود بانوان به ورزشگاه ها یک وقت با افرادی مواجه هستیم که حجاب و ارزش های دینی را قبول ندارند و تنها چیزی که فکر می کنند این است که مردم مشغول باشند، از این رو با این افراد خیلی راحت می شود صحبت کرد که به هر تقدیر ما ارزش های اسلامی ، انقلابی و ملی داریم که اجازه نمی دهد فساد و فحشا در جامعه رواج یابد.

وی با بیان اینکه فارغ از مکتب و مذهب و ارزش های انقلاب، ما ملتی هستیم که شاید بیشترین سابقه را در عفت دارد، افزود: اما گاهی بین دو جریانی بحث صورت می گیرد که هر دو به ارزش ها و استواری خانواده ها معتقد هستند اما دارای دو سلیقه هستند.

علی دوست افزود: یک نگاه حساسیت نشان می دهد که نباید فضا را برای سوء استفاده و اختلاط بیشتر باز کنیم چرا که این اقدام منسوب به حاکمیت می شود و از همین روست که طیف عظیمی از فرهیختگان و علما یا این مساله مخالفت می کنند.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با تاکید بر اینکه اما در مقابل برخی معتقدند ما اگر بتوانیم مساله ورود بانوان کنترل کنیم اشکالی وجود ندارد، افزود: این طیف معتقد است در فضایی که نمی توانیم همه شادی ها را داشته باشیم چیزی که به عنوان اولی حرمت ندارد باید آزاد بگذاریم. 

علی دوست در ادامه تحلیل خود از این دو نظر را ارایه داد و گفت: به عنوان یک کارشناس مذهبی می گویم اگر نهادها و جریاناتی که متصدی این کار هستند بتوانند فضا را کنترل کنند دلیل اولی برای حرمت وجود ندارد اما تجربه نشان داده است این مسایل را نمی شود از عناوین ثانوی فاصله داد و از همین روست که علما نیز با این مساله مخالفت می کنند.

۴۴۳ بازدید