مبانی و معارف حیات بخش دین اسلا م منحصر به مسلمانان
- در تاریخ ۱۲ مهر ۱۳۹۳
- ساعت ۱۰:۳۰
- پرینت مطلب
خلاصه خبر :
مبانی و معارف حیات بخش دین اسلام منحصر به مسلمانان نیست خبرگزاری رسا ـ عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با تاکید بر این که مبانی و تراث اسلامی هرچند برگرفته از اسلام اما منحصر به مسلمانان نیست، گفت: پیروان تمامی ادیان و حتی ماتریالیست ها نیز می توانند این مبانی و تراث را سرمایه ای برای صلح و امنیت و عدالت قرار دهند.مبانی و معارف حیات بخش دین اسلا م منحصر به مسلمانان
مبانی و معارف حیات بخش دین اسلام منحصر به مسلمانان نیست خبرگزاری رسا ـ عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با تاکید بر این که مبانی و تراث اسلامی هرچند برگرفته از اسلام اما منحصر به مسلمانان نیست، گفت: پیروان تمامی ادیان و حتی ماتریالیست ها نیز می توانند این مبانی و تراث را سرمایه ای برای صلح و امنیت و عدالت قرار دهند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین ابوالقاسم علیدوست در دیدار کمیته عدالت و صلح جهانی اسقف های کاتولیک مسیحی ایالات متحده تاکید کرد: هر کس برای عدالت، صلح، آرامش و ثبات قدم بردارد نزد ما محترم است به ویژه اگر معتقد به ادیان الهی و آسمانی باشد.
وی بیان کرد: اسلام از تراث، متون و نصوصی است که گرچه از اسلام است اما تنها مختص و منحصر مسلمانان نیست بلکه برای انسان است، حتی یک ماتریالیست و بودیسم تا چه رسد به مسیحی، می تواند از این تراث و مبانی استفاده کند و آن را سرمایه برای صلح، امنیت و عدالت قرار دهند.
استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه قم گفت: در جای جای قرآن کریم آیاتی وجود دارد که برای انسان مفید است؛ از جمله «اوفوا بالعقود» « لاتعتدوا» آیاتی از این قبیل که گویا برای امروز نازل شده است.
وی بیان داشت: البته این تراث اسلام بر بخشی از مسیحیان پوشیده نیست، در حال حاضر در کلیساهای عرب زبان لبنان برای مناجات با خداوند از صحیفه سجادیه که یک تراث شیعی و اسلامی است استفاده می شود.
این استاد برجسته حوزه علمیه قم گفت: در برخی کلیساهای روسیه از دعای کمیل حضرت علی(ع) به عنوان بهترین ادب نیایش استفاده می کنند، آقای جرج جرداق که فردی مسیحی است یکی از بهترین کتاب ها را در مورد حضرت امام علی(ع) نوشته است.
عضو جامعه مدرسین بیان کرد: آنچه ما از این تراث می گیریم احترام به هستی است؛ در اسلام و شیعه حقوق بشر تنها مطرح نیست بلکه حقوق هستی مطرح است، عدالت فقط برای انسان مطرح نیست، از طرفی اسلام شدیدا با تروریسم، خشونت و شکنجه با هر شکل آن مخالفت می کند و این سرمایه تنها مختص اسلام نیست هرچند از اسلام است.